Klantenservice

Wij streven naar een uitstekende klantenservice, waarbij het waarmaken van de verwachting van onze klanten het hoogste doel is.

 

KaasService bezoekt haar vaste klanten elke 14 dagen op een afgesproken dag van de week. Mochten er klanten niet thuis zijn, zien we het als een extra service om s'avonds of de dag erna nog even langs te komen (tot 21:00u, maar binnen 24uur).

Ook laten wij graag de gebruikelijke bestelling achter op een afgesproken plaats of bij de buren, geheel op onze eigen risico's.

Wij zien het ook als service een extra stuk kaas luchtdicht te verpakken voor eventueel de tweede week of voor mee te nemen op vakantie.

Ook als extra service komen wij graag iets na bezorgen als u eventueel tekort komt bij onverwacht bezoek.

 

Heeft u vragen, stel ze graag of druk op de knop contact (rechts boven) en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

 

KaasService is op werkdagen bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur:

Tel: 06 36 15 79 36

 

 


Uw favorieten

Heeft u vaak dezelfde producten die u wilt bestellen? Dan kunt u nadat u bent ingelogd als klant, uw persoonlijke favorieten eenvoudig opslaan. Alle door u geselecteerde producten kunnen dan met 1 druk op de knop in uw winkelwagen worden geplaatst. Gemakkelijk en snel.

U bent nog niet ingelogd. Nu inloggen

Betaling

Betaal mogelijkheden

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. Bij bestellingen binnen Nederland en boven de € 30 rekenen wij geen bezorgkosten. Onder de € 30 of naar Belgie en Duitsland rekenen wij € 5,95

Zoeken

Gemakkelijk en snel uw product vinden?


KaasService Limburg

Ambulante handel in kaas aan huis in Limburg.
  > Lees meer over KaasService

Contact

Jacob Catsstraat 74A
5921 XE Venlo

Tel: 06-36157936
KaasService Limburg